Meer resultaten voor tacx

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     tacx
 
Indoor training: de rol op met Tacx A.S.Adventure.
De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding neemt niet weg dat de Training Flow over eenverend frame en een prima uitgeruste stuurcomputer beschikt. De Tacx Bushido Smart Trainer staat dan weer een stapje hoger op de kwaliteitsladder. Hier geen stuurcomputer, maar wel een Bluetooth-verbinding die connectie met de Tacx Cycling-apps mogelijk maakt.
Tacx accessoires Coolblue.
Met een Tacx-trainer haal je je fietstraining naar de huiskamer. De fietstrainers, ergotrainers en Virtual Reality-trainers van Tacx zijn de ideale trainers voor de warming-up voor een wedstrijd of om binnenshuis intensieve trainingen af te werken. 1 1 van 1.
Tacx Telefoon accessoire kopen? Coolblue.
Met een Tacx-trainer haal je je fietstraining naar de huiskamer. De fietstrainers, ergotrainers en Virtual Reality-trainers van Tacx zijn de ideale trainers voor de warming-up voor een wedstrijd of om binnenshuis intensieve trainingen af te werken. Actueel Tacx assortiment. Tacx ANT Ontvanger met Antenne T2028.
Tacx Decathlon.
Tacx Derailleurwieltjes RVS T4020 Shimano 7/8S en Campagnolo 8/9/10S. Tacx Shimano Nexus 3/8 moeren voor achterwiel. Tacx Band rollentrainer 275., Tacx Tablethouder voor rollentrainer. 5.0 5 2. Tacx Montagestandaard voor fiets Spider Team. 3.8 5 8. Tacx Bidon World Tour team Direct Energie voor racefiets 500 ml.
Tacx kopen Tacx rollen en trainers BikeExchange.
In het nieuwe Millenium is de slag gemaakt naar de interactieve Tacx trainer. Tacx heeft met de NEO Smart de eerste direct drive op de markt gebracht. Als je hierop traint zou je dat haast vergeten en je buiten wanen.
Tacx Accessoires fietscomputers Coolblue.
Met een Tacx-trainer haal je je fietstraining naar de huiskamer. De fietstrainers, ergotrainers en Virtual Reality-trainers van Tacx zijn de ideale trainers voor de warming-up voor een wedstrijd of om binnenshuis intensieve trainingen af te werken. Actueel Tacx assortiment. Tacx Booster T2500.
Probeer gratis de gloednieuwe Tacx Software!
Met onbeperkte toegang tot video's' van hoge kwaliteit, trainingsschema's, GPS-trainingen, workout creator, tools om trainingsdata te analyseren, data export, je vrienden volgen en meer. De software bestaat uit drie delen: de Tacx cloud website cloud.tacx.com, Tacx Desktop app en Tacx Training app.
Tacx kopen I Fietstrainers rollentrainers I Online op Bikester.be.
Tacx richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en produceren van uiteenlopende fietstrainers, maar maakt tegenwoordig onder andere ook montagestandaarden, bidons, en bidonstandaarden. De productlijn van Tacx wordt steeds verder uitgebreid, om een zo compleet mogelijke en bevredigende rijervaring of training aan hun gebruikers te kunnen bieden.

Contacteer ons