Op zoek naar Rotterdam?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     Rotterdam
 
Rotterdam UniPartners: UniPartners.
Naast mijn bestuursjaar ben ik bezig met het afronden van mijn master Accounting and Financial Management en ben ik dit jaar begonnen aan de master Human Resource Management beide aan de RSM in Rotterdam. Ik heb gekozen voor een bestuursjaar bij UniPartners Rotterdam omdat ik heel graag een bestuurservaring mee wilde maken voordat ik het bedrijfsleven instap en UniPartners Rotterdam bood mij deze kans!
Hal4 aan de Maas, evenementenlocatie, personeelsfeest, vergadering, Rotterdam, congres, trouwlocatie, bruiloft, diner, borrel, uitgaan, eigen catering, netwerkborrel, room 3050.
Uitkijkend over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. De voormalige machinewerkplaats van het drinkwaterbedrijf Rotterdam Kralingen is omgetoverd tot een moderne, industriële congres en evenementenlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Met een ruime theaterzaal, een sfeervolle Maaslounge en nog een extra subruimte heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd event.
Na het omstoten van een drankje werd rapper Feis in Rotterdam neergeschoten en vermoord De Dagelijkse Standaard.
Één keer geweest in Rotterdam, en maand geleden maar wat een opluchting toen ik eruit was en weer naar huis reedNooit meer naar Rotterdam! Het was alsof ik me in het buitenland, dan wel in de Sahara bevond qua bevolkingniet normaal meer!
Clubliefde Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam.
Programma Stand O14. Sparta Rotterdam O13. Programma Stand O13. Sparta Rotterdam O12. Programma Stand O12. Sparta Rotterdam O11. Programma Stand O11. Sparta Rotterdam O10. Programma Stand O10. Sparta Rotterdam O9. Programma Stand O9. Sparta Rotterdam O8. RV AV Sparta Rotterdam.
De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukRotterdam De ontdekhoek.
Adres Ontdekhoek Rotterdam.: 3034 RN Rotterdam. 300 meter van onze oude locatie, als je ervoor staat recht tegenover het oude pand in het park, bij de grote speeltuin. 010 414 31 03. wij bieden ook een lokale vrijwilligersbibliotheek en diverse workshops.
Cuartito Azul Argentijnse Tango in Rotterdam. Tango in Rotterdam, Cuartito Azul Tango in Rotterdam.
De plek is prachtig en bestaat uit drie fijne zalen, een patio met druivenpergola, een achtertuin en een cafe en loungeplek. Naast Cuartito Azul als hoofdgebruiker zijn er ook andere dansscholen activiteiten te vinden: we huisvesten RoffaSwing, Balfolk, Buikdans, Contact improvisatie, Sundance en meetings voor de Boeddhistische Gemeenschap Rotterdam, Blues dans en Yogalessen.
Hotel Rotterdam The Hague Airport Worldhotel Wings.
Worldhotel Wings at Rotterdam The Hague Airport is ideal for both business or leisure stays. How about a goodnight rest before or after your flight, a weekend break together, enjoying time with family and friends during a lovely dinner, organizing a unique business meeting or arrange a park and fly?
Home AIR Rotterdam.
AIR organiseert debat en lezingenreeksen, workshops en expertmeetings, publieksdagen en adviseert de gemeente Rotterdam over het lokale architectuurbeleid en de uitvoering daarvan. AIR is onder meer initiatiefnemer van het Stadmakerscongres, de Rotterdam Architectuurmaand en organiseert jaarlijks de Rotterdam Architectuurprijs. Op zoek naar goede groei.

Contacteer ons