Resultaten voor simgroep

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     simgroep
 
SIMgroep Startpagina Facebook.
SIM lijsttrekker Frank de Goede aan het woord! Geplaatst door SIMgroep. Onze lijsttrekker Frank de Goede aan het woord over partij SIM! Hierover binnenkort meer. SIMgroep heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd. In Gemeente Wijchen en Gemeente Druten hangt onze verkiezingsposter al!
SIMgroep Startpagina Facebook.
Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. SIM lijsttrekker Frank de Goede aan het woord! Geplaatst door SIMgroep. Onze lijsttrekker Frank de Goede aan het woord over partij SIM! Hierover binnenkort meer. SIMgroep heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
Home SIMgroep Digitale frontoffice voor de e-overheid.
Overheidswebsites steeds meer geraadpleegd 22-03-2018. Bij SIM streven we ernaar om met slimme innovaties het zakendoen met de overheid nóg meer online, persoonlijker en dichterbij burgers en ondernemers te organiseren. Het doel is om dit zo simpel mogelijk te maken.
SIMgroep slaagt wederom voor alle normen DigiD audit Emerce.
Merendeel klanten SIMgroep voldoet Het onderzoek is afgerond en SIMgroep zal spoedig starten met het verstrekken van TPMverklaringen aan haar klanten. Deze vormt, samen met de audit voor de overgebleven punten, het bewijs dat de gemeenten aan de gestelde eisen van het ICTbeveiligingsassessment DigiD voldoen.
SIM @SIMgroep Twitter.
Réafficher @ SIMgroep Masquer @ SIMgroep Suivre Suivre @ SIMgroep Abonné Abonné à @ SIMgroep Se désabonner Se désabonner de @ SIMgroep Bloqué A bloqué @ SIMgroep Débloquer Débloquer @ SIMgroep En attente Demande d'abonnement' à @ SIMgroep en attente Annuler Annuler votre demande d'abonnement' à @ SIMgroep.
SIM Groep leverde lekke gemeentesites Computable.nl.
Dat melden diverse bronnen uit de overheidswereld en wordt bevestigd door de VNG. Gemeenteweb verkocht het product vorig jaar oktober aan de Rotterdamse SIM Groep. Een woordvoerder van SIM verklaarde toen tegen Computable dat het bedrijf binnen een jaar het systeem wilde migreren naar het eigen cms-product SIMsite3.

Contacteer ons