Resultaten voor timetell bv

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     timetell bv
 
TimeTell B.V. start met AFAS Profit Financieel en CRM AFAS Software.
Wederom een nieuwe klant voor AFAS die gekozen heeft voor de kracht, de mogelijkheden, de gebruikersvriendelijkheid en de uitstraling van AFAS Profit en de visie van de organisatie achter AFAS Profit. Deze keer is het TimeTell B.V. is de organisatie achter de Time Resource Management oplossing TimeTell.
AFAS Koppelingen en Experts.
Binnen Rijk Zwaan zijn de gebruikers zeer tevreden over de manier van werken van TimeTell, deze is zeer gebruiksvriendelijk en snel. Vanuit het project en de salaris administratie zijn wij tevreden over de verwerking van gegevens en ook over de samenwerking met TimeTell.
TimeTell uw software oplossing voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning. TimeTell uw software oplossing voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning.
Onder toeziend oog van TUG bestuursvoorzitter, Johan Stel, notaris Matthijs van den Hout van Kragd Notariaat en TimeTell directieleden Jeroen van der Meer en Ben van Mierlo, werd op donderdag 30 november de TimeTell broncode geverifieerd. Pagina 1 van 4 1 2 3 4.
Softwarepakketten.nl Raadplegen pakketgegevens.
In deze markt nemen we met 550 klanten en 85.000 gebruikers een prominente positie in. Behalve in Nederland zijn we ook actief in Belgi, Duitsland en Engeland. Dus ook voor internationale organisaties met vestigingen in verschillende landen is TimeTell een partner.
Home TimeTell Timeregistration and Planning. Home TimeTell Timeregistration and Planning.
A selection of our clients.: TimeTell provides a user-friendly solution for time recording, leave absence, projects and planning. TimeTell Planning offers comprehensive possibilities for your project and staff planning. For example service grids, budget and holiday scheduling. Interested in TimeTell?
TimeTell is trots op haar Organisatie. TimeTell is trots op haar Organisatie.
TimeTell User Group. Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group TUG, die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd.

Contacteer ons