Op zoek naar timetell bv?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     timetell bv
 
TimeTell B.V. start met AFAS Profit Financieel en CRM AFAS Software.
Wederom een nieuwe klant voor AFAS die gekozen heeft voor de kracht, de mogelijkheden, de gebruikersvriendelijkheid en de uitstraling van AFAS Profit en de visie van de organisatie achter AFAS Profit. Deze keer is het TimeTell B.V. is de organisatie achter de Time Resource Management oplossing TimeTell.
TimeTell is trots op haar Organisatie. TimeTell is trots op haar Organisatie.
TimeTell User Group. Gebruikers van TimeTell hebben zich verenigd in de TimeTell User Group TUG, die de belangen van de leden behartigt en een Escrow overeenkomst met TimeTell B.V. Hierdoor is de continuïteit van het onderhoud van de software gewaarborgd.
TimeTell uw software oplossing voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning. TimeTell uw software oplossing voor Tijdregistratie, Declaratie en Planning.
TimeTell Tijdregistratie biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor uw urenregistratie, verlof ziekteregistratie, projecten en planning. TimeTell Declaratie is de ideale oplossing wanneer u binnen uw organisatie snel, eenvoudig, altijd en overal wilt kunnen declareren. TimeTell Planning biedt uitgebreide mogelijkheden voor uw project en personeelsplanning en bijvoorbeeld dienstroosters en budget en vakantieplanningen.
Softwarepakketten.nl Leveranciersindex Leverancier.
TimeTell biedt haar klanten een Support Onderhoudscontract. De support bestaat uit helpdesk ondersteuning. Het onderhoud bestaat uit het verbeteren van de software en het leveren van software updates. De TimeTell helpdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar op werkdagen van 900: 1230: en 1300: 1700: uur.
Home TimeTell Timeregistration and Planning. Home TimeTell Timeregistration and Planning.
A selection of our clients.: TimeTell provides a user-friendly solution for time recording, leave absence, projects and planning. TimeTell Planning offers comprehensive possibilities for your project and staff planning. For example service grids, budget and holiday scheduling. Interested in TimeTell?
Softwarepakketten.nl Raadplegen pakketgegevens.
In deze markt nemen we met 550 klanten en 85.000 gebruikers een prominente positie in. Behalve in Nederland zijn we ook actief in Belgi, Duitsland en Engeland. Dus ook voor internationale organisaties met vestigingen in verschillende landen is TimeTell een partner.

Contacteer ons