Resultaten voor neo betekenis

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     neo betekenis
 
neo betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 2 verschillende betekenissen of definities van het woord neo, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 1 neo.
Woordenboek filosofie Google Boeken.
Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Uitgeverij Van Gorcum. Je hebt de weergavelimiet voor dit boek bereikt waarom?
Betekenis neo.
Neo is een kunsttaal, die in 1937 werd ontwikkeld door de Belgische diplomaat Arturo Alfandari 1888-1969. De taal staat in de traditie van internationale hulptalen als het Esperanto, het Ido en het Bron: nl.wikipedia.org. Betekenis: Nieuw Bron: allebabynamen.nl. Betekenis van neo toevoegen.
Betekenis van Neo.
Neo is een Engelse naam voor jongens en meisjes. De betekenis is nieuw. De naam Neo wordt het vaakst gegeven aan Waalse jongens. 7 keer vaker dan aan Nederlandse jongens. In de meeste andere landen is Neo voornamelijk een jongensnaam.
neo WikiWoordenboek.
De neo gotiek greep terug op de spitsboog en andere vormen uit de late middeleeuwen. Ontleende en nieuwgevormde woorden beginnen ook vaak met neo in de oorspronkelijke betekenis nog" jong, nieuw, maar in die betekenis is niet te beschouwen als een Nederlands voorvoegsel.
Voornaam Neo: betekenis en populariteit.
Uniseksnaam die begint met N Uniseksnaam die eindigt op O Uniseksnaam van 3 letters. Betekenis van Neo. Er is nog geen betekenis ingevoerd voor de voornaam Neo. Weet jij wat Neo betekent? Laat een reactie achter! Populariteit van Neo. Populariteit in Nederland.
Neo 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordneo.: een kunsttaal, die in 1937 werd ontwikkeld door de Belgische diplomaat Arturo Alfandari 1888-1969 en gebaseerd is op het esperanto Bron: Wikiwoordenboek neo. Spelling neo komt NIET voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en de spellingwoordenli.
Wat betekent neo latijn? WatBetekentHet.nl.
Betekenis neo latijn. Er is al veel gezocht naar de betekenis van neo latijn en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.

Contacteer ons