Op zoek naar neo mundo?

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

     neo mundo
 
Neo-Mundo Passie zorg voor de toekomst.
Wij zijn partner voor onder andere de zorg, sport, welzijn, preventie, toeleveranciers en bedrijven voor de zorg. Organisaties helpen wij met een kritische analyse en doeltreffende aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, verbinden en te behouden.
Neo-Mundo B.V. Rotterdam Oozo.nl.
We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door.advertenties.
Neo-Mundo Startpagina Facebook.
Ik heb de samenwerki ng met Mijke en Floor van Neo-Mundo in mijn sollicitat ieprocedur e als heel erg prettig ervaren. ik heb Neo-Mundo via hen leren kennen als een bureau dat in een procedure niet allee n oog heeft voor de belangen van de opdrachtge ver, maar dat ook een oprechte, warme interesse heeft in de mens achter de kandidaat.
Vacature Junior Consultant Zorg bij Neo-Mundo in Rotterdam Intermediair.nl.
Wij zijn partner voor onder andere de zorg, sport, welzijn, preventie, toeleveranciers en bedrijven voor de zorg in heel Nederland. Organisaties helpen wij met een kritische analyse en doeltreffende aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, verbinden en te behouden.

Contacteer ons